PAUTAN MUHAMMAD ASYRAF

Assalamualaikum... Like2 lh ea page niaga Asyraf klo sudi... hehe

Isnin, 11 Ogos 2014

Admin buat kerja2 IT selepas tamat pengajian....

Assalamualaikum.... alhamdulillah, setelah sekian lama admin tk update blog ni akhirnya page yg bersarang lg bersawang ni terupdate juga....

maaflah kpd semua pengunjung sbb dh lama menyepikan diri, sekarang ni bila dah habis belajar di sebuah ipta admin buat kerja2 yg admin mahir ni sementara apply sambung belajar lg, bila ada org call, admin buat masa tu jugak.... biasalah nak mencari rezeki lah katakan....

InsyaALLAH lepas dpt lg sambung belajar ni admin akan teruskan kerja2 ni di tempat admin belajar jugak insyaALLAH....













































walaupun komputer orang lain, kalau tak betul2 buat admin mmg tk puas hati sebab admin lebih puas kalau buat sesuatu bende tu bagaikan barang2 yg admin sendiri yg akan pakai...

apa2pon alhamdulillah sangat bila dpt payment tu rasa bermakna sgt walaupon jumlahnya tk seberapa berbanding kedai, huhuhu

lepastu pulak bila belanja hasil rezeki tadi rasa senang je hati.... alhamdulillah


Tiada ulasan:

Asyraf188 at youtube

Radio