PAUTAN MUHAMMAD ASYRAF

Assalamualaikum... Like2 lh ea page niaga Asyraf klo sudi... hehe

Isnin, 11 Ogos 2014

Admin buat kerja2 IT selepas tamat pengajian....

Assalamualaikum.... alhamdulillah, setelah sekian lama admin tk update blog ni akhirnya page yg bersarang lg bersawang ni terupdate juga....

maaflah kpd semua pengunjung sbb dh lama menyepikan diri, sekarang ni bila dah habis belajar di sebuah ipta admin buat kerja2 yg admin mahir ni sementara apply sambung belajar lg, bila ada org call, admin buat masa tu jugak.... biasalah nak mencari rezeki lah katakan....

InsyaALLAH lepas dpt lg sambung belajar ni admin akan teruskan kerja2 ni di tempat admin belajar jugak insyaALLAH....













































walaupun komputer orang lain, kalau tak betul2 buat admin mmg tk puas hati sebab admin lebih puas kalau buat sesuatu bende tu bagaikan barang2 yg admin sendiri yg akan pakai...

apa2pon alhamdulillah sangat bila dpt payment tu rasa bermakna sgt walaupon jumlahnya tk seberapa berbanding kedai, huhuhu

lepastu pulak bila belanja hasil rezeki tadi rasa senang je hati.... alhamdulillah


Sabtu, 20 Oktober 2012

ASYRAF SHOPPING CENTRE kini di Blog

Assalamualaikum dan salam sejahtera, perniagaan online yang saya mula ceburi ini adalah perniagaan gabungan antara saya dan ahli keluarga saya yang lain, segala barang yang dijual oleh kami insyaALLAH dengan harga yang berpatutan dan kualiti yang terjamin. Antara faktor yang lain, memandangkan perniagaan adalah sebahagian daripada sunnah Rasulullah S.A.W. , dan dalam masa yang sama mencuba untuk menceburkan diri dalam bidang perniagaan supaya dapat menjadi kerjaya sambilan kepada saya semasa bergelar sebagai pelajar serta sokongan daripada anda semua adalah amat bermakna dari kami dan amat kami hargai. http://asyrafshoppingcentre.blogspot.com/

Asyraf188 at youtube

Radio